Boiliesuri de carlig

danny-fairbrass.jpg Danny Fairbrass

Danny Fairbrass este unul dintre cei mai populari si mai influenti pescari de crap din lume. Este proprietar al firmei Korda Developments. A fost campion al Angliei la crap. Este realizatorul unor filme de mare impact la public, cele mai cunoscute fiind seria  Korda Underwater si seria Thinking Tackle, difuzata in Anglia de canalul Sky Sports. Consultant Mainline, Trakker, Daiwa, Delkim. Colaboreaza cu zeci de publicatii europene.

Data: 20 martie 2013 0 comentarii

RETETA DE BOILIES

 

La reteta de boiliesuri de carlig banoffee, sparg un ou intr-un vas si adaug 5ml de aroma Milky Toffee, 2,5ml de aroma Banana and Pear si 2ml de Sweetade, care e un indulcitor si stimulator de gust. Toti trei aditivii sunt produsi de Mainline. Indulcitorul e util ca sa dea un gust mai placut combinatiei de arome. Daca nu puneti indulcitor, aromele pot fi amare si se poate intampla ca pestele sa scuipe momeala, cand pune gura pe ea.

DF boiliesuri de carlig 1c

Mai adaug si 3ml de activator Mainline Cell, pentru ca mixul de boilies este Cell, iar boiliesurile de carlig vor fi folosite alaturi de boiliesuri Cell, asa ca vreau sa transmite si ceva din semnalul de hrana al activatorului Cell. Amestec bine ca sa se omogenizeze totul si adaug o cantitate mica de vopsea alba. Tot de la Mainline. Rolul vopselei este deschida si mai mult la culoare boiliesurile (Cell e oricum un boilies de culoare deschisa) si sa le faca sa iasa in evidenta usor. Veti constata ca, daca puneti vopseaua direct in ou, nu se amesteca bine. E mai bine sa o puneti in mix (ma refer aici la cele doua mixuri deja combinate) si sa va asigurati ca s-a distribuit cat mai egal in tot mixul.

DF boiliesuri de carlig 1j

Adaug mix in ou pana cand obtin o coca (sau pasta) destul de tare. Nu trebuie sa se lipeasca de mana, nici sa se sfarame. In momentul asta, e recomandabil ca pasta rezultata sa nu fie rulata imediat. E mai bine sa fie pusa intr-o punga de plastic, punga sa fie legata la gura strans si bagata la frigider pentru cateva ore. Stand in frigider, pasta trage mai bine lichidele pe care le-a incorporat si se va rula mai usor. Cea mai buna consistenta a pastei se obtine lasand-o la frigider peste noapte si ruland boiliesurile a doua zi dimineata. Daca vreti sa rulati acest gen de mix in jurul unei bile de pluta, ca sa obtineti un pop-up pentru monturi rigide (Chod Rig si altele), va recomand sa tineti neaparat pasta ceva mai mult timp intr-o punga, ca sa absoarba bine lichidele. Altfel, va fi foarte greu sa o rulati in jurul bilei de pluta, pentru ca se pune un strat foarte subtire. La boiliesurile critic echilibrate obisnuite, pasta poate fi rulata si mai repde, daca vi se pare ca a ajuns la consistenta dorita.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma