Atelier de pop-up-uri

Data: 01 decembrie 2014 2 comentarii

PROCESUL DE PRODUCTIE

 

Procesul de productie. Vom vedea in continuare - pas cu pas - felul in care se ruleaza pop-up-urile.

1 - Spargeti un ou intr-un vas si adaugati 5ml de Multi-Stim. Multi-Stim este un aditiv cu rol de stilmulator de apetit.

2 - Adaugati celelalte lichide - e vorba de arome si indulcitori. Reteta recomandata in acest caz este urmatoarea: 5ml de aroma Fruit-Tella si 1ml de indulcitor Sweet Ade.

3 - Adaugati un sfert de lingurita de vopsea rosie. E o cantitate de vopsea foarte mica, pentru ca ne intereseaza sa producem pop-up-uri de culoare roz, cu aspect "spalat".

Atelier_de_pop-up-uri_5

4 - Amestecati foarte bine toata compozitia formata din ou, lichide si vopsea, ca sa se omogenizeze, dupa care incepeti sa adaugati mixul de pop-up.

5 - Mixul trebuie adaugat treptat, nu dintr-o data. Pentru inceput, amestecati toata compozitia cu o furculita. Cand mixul incepe sa se intareasca si nu mai puteti folosi furculita, amestecati cu mana.

6 - In final, coca trebuie sa fie elastica; nici prea umeda, nici prea lipicioasa, dar nici prea uscata si sfaramicioasa.

Atelier_de_pop-up-uri_6

7 - Acum coca poate fi rulata sub forma de pop-up-uri. Daca rulati pop-up-urile la mana, fara masa de rulat, luati o bucatica de pasta si rotunjiti-o in palma.

8 - Dupa ce ati terminat de rulat toate pop-up-urile, trebuie sa le fierbeti. Fierbeti-le in transe mici. Timpul de fierbere va fi de aproximativ doua minute pentru fiecare transa.

9 - Lasati pop-up-urile la uscat cel putin 24 de ore, dar e de preferat sa le lasati o saptamana. Trebuie sa fie suficient de tari ca sa poata fi folosite.

 

Traducere de Vlad Pavlovici

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

2 comentarii Adauga comentariu

Vlad Pavlovici

5 decembrie 2014

Vali, poti sa incluzi multe lucruri in pop-up-uri. Reteta din articolul de mai sus e una simpla, dar pop-up-urile mai elaborate folosesc combinatii de arome si uleiuri esentiale plus alti aditivi cu rol de stimulatori de apetit. Deschide un topic pe forum, daca vrei, si discutam mai multe acolo.

vali pavaloaia

5 decembrie 2014

Salut Vlad ,daca voi adauga ,in afara de aroma ,citeva picaturi de black peper oil ii va mari atractivitatea ? Friut factor 6 sa il folosesc singur ori ar merge in combinatie cu ananas ?

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma