Atelier de pop-up-uri

Data: 01 decembrie 2014 2 comentarii

INDULCITORI SI VOPSELE

 

Indulcitori si palatanti. Atractia principala a pop-up-urilor se obtine cu doze ridicate de aroma, dar e important ca aromele sa fie completate de indulcitori si palatanti, pentru a fi mai placute, la nivel de miros si de gust. E importat sa aveti in vedere ca indulcitorii si palatantii au propria lor atractie. Combinatiile de arome, indulcitori si palatanti dau o atractie speciala si produc pop-up-uri mai complexe si mai eficiente.

Atelier_de_pop-up-uri_3

Vopsele. Culoarea pop-up-urilor poate fi o sursa de atractie in sine. Daca va rulati singuri pop-up-urile, aveti posibilitatea sa incercati combinatii de arome si culori diferite. In cazul in care vreti sa produceti pop-up-uri "spalate", in culori discrete, care copiaza culoarea pop-up-urilor care au stat sub apa un timp, folositi doar 20% din doza de vopsea recomandata. Puteti incerca orice combinatie, de exemplu combinatii opuse celor traditionale si cu care pestele probabil ca nu s-a mai intalnit, cum ar fi pop-up-uri cu arome de peste si culori foarte vii sau pop-up-uri cu arome de fructe si culori inchise.

Atelier_de_pop-up-uri_4

Mixuri. Ca sa puteti rula pop-up-uri, va trebuie un mix special pentru pop-up-uri, cum ar fi Polaris de la Mainline. Mixurile de pop-up sunt gandite sa incorporeze ou si arome, rezultand o coca maleabila, care sa poate fi rulata usor. Prin fierbere, mixul produce pop-up-uri cu o coaja tare. Avantajul unui mix gata facut este ca simplifica foarte mult procesul de productie si ai garantia ca toate pop-up-urile vor fi identice.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

2 comentarii Adauga comentariu

Vlad Pavlovici

5 decembrie 2014

Vali, poti sa incluzi multe lucruri in pop-up-uri. Reteta din articolul de mai sus e una simpla, dar pop-up-urile mai elaborate folosesc combinatii de arome si uleiuri esentiale plus alti aditivi cu rol de stimulatori de apetit. Deschide un topic pe forum, daca vrei, si discutam mai multe acolo.

vali pavaloaia

5 decembrie 2014

Salut Vlad ,daca voi adauga ,in afara de aroma ,citeva picaturi de black peper oil ii va mari atractivitatea ? Friut factor 6 sa il folosesc singur ori ar merge in combinatie cu ananas ?

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma