- 4.5/5
PRO
- Design inovator
- Multiple posibilitati de reglaj
- Poate fi instalat pe orice teren
- Ideal pentru inaltarea lansetelor
CONTRA
- Vopseaua e afectata de umezeala
- Mici probleme de uzura in timp
Fox Sky Pod
Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV.
DEZAVANTAJE
Recenzia de fata nu e o descriere de produs, pentru asa ceva exista catalogul firmei. E un comentariu asupra calitatilor si defectelor lui. Defectele sunt putine, iar unele dintre ele sunt, pentru mine, calitati. De exemplu, faptul ca e greu. Da, este. Asa trebuie sa fie, dupa parerea mea. Daca vrei stabilitate pe orice vreme si mai ales pe furtuna, greutatea rod-pod-ului e importanta. Un rod-pod usor zboara, daca nu il ancorezi in vreun fel. La Sky Pod, greutatea e un avantaj. Daca e necesar, poate fi prins de sol cu talpi speciale, care se cumpara separat. Recomand folosirea lor pe orice teren, cu exceptia cazurilor in care poti sa infigi picioarele Sky Pod-ului intr-un pamant moale. Atunci nu mai e nevoie de ele.
Constructia Sky Pod-ului e extrem de solida, desi materialul este doar un aluminiu vopsit (nu e inox, inoxul l-ar fi facut probabil prea greu, prea scump si mai ales prea durabil, adica in loc sa schimb sase Sky Pod-uri in zece ani le-as fi pastrat pe primele doua, ceea ce nu e in interesul producatorului), iar suruburile si clemele de blocare sunt de plastic. Vopseaua e frumoasa, neagra cu ape verzui, si rezistenta, dar nu fara moarte. Se poate zgaria. La picioare, se zgarie repede. Alt neajuns al vopselei este ca se albeste de la umezeala care ramane pe piesele care se extind, cum e axul central. E un lucru inebitabil, daca piesele nu sunt sterse foarte bine inainte de a baga Sky Pod-ul in husa la finalul partidei, dar cine are timp sa faca asta mereu?
In sfarsit, o alta problema este ca, dupa cativa ani de folosire, niturile care fixeaza picioarele Sky Pod-ului in locasul lor se pot slabi si, daca nu esti atent, le pierzi. N-am pierdut niciunul, dar mi s-a intamplat sa-mi cada in husa. Le-am recuperat si am invatat sa fiu atent la ele. Lucrul asta, insa, n-a aparut la toate Sky Pod-urile care mi-au trecut prin mana, numai la unele si numai dupa un anumit grad de uzura.
vali
25 iulie 2017
Talent
posa ovidiu
31 mai 2014
Părerea mea este ca nick 95 bate tot.
florinw
25 aprilie 2013
dupa cca 5 ani de folosintza am renuntat la skay .cind ploua intra apa in picioare,stabilitatea era relativa,daca voiam sa schimb directzia de pescuit trebuia sa reglez din nou picioarele,...da citziva ani am trecut la seibert,la care in afara de prez nu ar fi din punctu meu nimic de comentat.eventual greutatea (cca 9 kg) in rest stabilitate ireprosabila,si tot ce iti poti dori de la un rod pod.
Vlad Pavlovici
24 aprilie 2013
Am testat un rod-pod Meccanica Vadese - Nick 95 Evolution - intr-o partida facuta anul trecut la Vlahii, unde pescuiam pe un ponton mic si eram foarte limitat cu spatiul. Superb rod-pod, o sa scriu despre el la un moment dat. Are cateva avantaje clare fata de Sky Pod, dupa cum si Sky Pod-ul are cateva avantaje fata de el, din punctul meu de vedere (sau cel putin sunt eu foarte obisnuit cu el).
florinw
24 aprilie 2013
din cite am vazut in ceva filmari ai gasit o noua dragoste.nic 95 sau dayko nu am vazut exact





