CC Moore Pacific Tuna
CC Moore anunta lansarea la 1 februarie a noului sau boilies - Pacific Tuna. Este primul fishmeal autentic produs de firma engleza dupa o lunga perioada de timp (mai precis, de la aparitia boiliesului Odyssey XXX in urma cu aproximativ zece ani) si a fost dezvoltat de-a lungul unei perioade de teste de trei ani, cu contributia unor pescari cunoscuti pentru competenta in domeniul nadelor, ca Ian Moore, Luc de Baets si Gaz Fareham. Reteta boilioesurilor Pacific Tuna contine o combinatie de fainuri de peste si crustacee, alaturi de alte ingrediente de traditie in boiliesurile de calitate, cum sunt proteinele lactice, drojdia hidrolizata, L030 sau Robin Red.
CC Moore precizeaza ca boiliesurile Pacific Tuna au fost gandite sa fie usor digerabile, pentru a putea fi folosite in orice conditii, si cu un grad ridicat de solubilitate, pentru a permite o dispersie cat mai rapida a atractantilor. Producatorul recomanda hidratarea lor pana la saturatie cu lichide, o metoda care valorifica structura boiliesurilor si care a dat rezultate bune in teste.
Pe langa boiliesuri, gama Pacific Tuna va include un numar mare de produse complementare: pop-up-uri pe bile de pluta, boiliesuri critic echilibrate, boiliesuri de carlig intarite, pop-up-uri clasice, boiliesuri de carlig cilindrice, pelete, pastura pentru saculeti si spray atractant.
ilcaci viorel
24 ianuarie 2016
Cind vor fi disponibile la noi in tara?





